Onze diensten

Advisering en begeleiding

Er komt heel wat bij kijken als u een onderneming start. U heeft een visie en u wilt zich onderscheiden. Maar hoe zit het met de financiële wet- en regelgeving rondom de (startende) ondernemer?

Bedrijven en startende ondernemers

Als ondernemer wilt u graag op de hoogte zijn van alles wat zich afspeelt binnen uw organisatie. Administratie speelt hierin een belangrijke rol.

Belasting en fiscaal advies

Door een wirwar aan regels en wetten op fiscaal gebied is het voor bedrijven, ZZP’ers en particulieren vaak onduidelijk wat er precies van ze verwacht wordt en waar ze precies op moeten letten.

Boekhoudpakket snelstart

Als ondernemer wilt u inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. U wilt een waterdichte administratie met een op maat gemaakt boekhoudpakket.

Financiële administratie

Verwerking van de financiële administratie is meer dan alleen boekhouden. Door het accuraat bijhouden van de financiële administratie kan men een beter inzicht krijgen in de financiële situatie van de onderneming.

Financiële planning

Een goed doordachte financiële planning geeft antwoorden op persoonlijke vraagstukken. Samen met u kan er een financieel plan worden opgesteld.

Fiscale aangiften

Iedere particulier, ZZP’er of ondernemer is verplicht om bepaalde fiscale aangifte in te dienen bij de belastingdienst. Door de vele regels is er veel onduidelijkheid ontstaan bij het indienen van fiscale aangiftes.

Particulieren

U als particulier heeft er ook baat bij dat de administratie in orde is. Zo moet u ieder jaar uw belastingaangifte invullen.

Salaris administratie

Een goede salarisadministratie is essentieel voor een onderneming. Voor elke onderneming kan dit een lastige en vooral tijdrovende bezigheid zijn.

Samenstellen jaarrekening

Voor de belastingaangifte is het voor sommige rechtsvormen wettelijk verplicht om een jaarrekening op te stellen. Daarnaast kan de jaarrekening inzicht geven in de financiële gezondheid van uw organisatie.

ZZP'ers en startende ZZP'ers

Verwerking van de financiële administratie is meer dan alleen boekhouden. Door het accuraat bijhouden van de financiële administratie kan men een beter inzicht krijgen in de financiële situatie van de onderneming.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then