Belasting en fiscaal advies

Door een wirwar aan regels en wetten op fiscaal gebied is het voor bedrijven, ZZP’ers en particulieren vaak onduidelijk wat er precies van ze verwacht wordt en waar ze precies op moeten letten. Wij van Avazo kunnen u hierin bijstaan, zowel uitvoerend als adviserend. De praktijk wordt sterk beïnvloed door onder andere jurisprudentie, reparatiewetgeving en ministeriële besluiten. Wij zijn goed op de hoogte op het gebied van de wet- en regelgeving en vertalen deze kennis dan ook in concrete oplossingen. Door onze jarenlange ervaring in deze branche zijn wij de ideale partner voor u en uw bedrijf en komt u achteraf niet voor onvoorziene verrassingen te staan. Duidelijk en helder advies, dat is waar wij voor staan.

Met onze kennis en ervaring geven wij advies op maat. Voor het verzorgen van de belasting en het geven van fiscaal advies kunnen wij u bijstaan in de volgende zaken:

  • Controle (voorlopige) teruggave en/of aanslagen

  • Verzorgen correspondentie met de belastingdienst

  • Nazorg (bijvoorbeeld het beantwoorden van vragen van u of de fiscus)

  • Schatting van wat u jaarlijks aan belasting zal moeten betalen

  • Beroep en bezwaarschriften verzorgen

Enkele concrete veel voorkomende werkzaamheden die wij van Avazo u in kunnen ondersteunen, voor zowel bedrijven, ZZP’ers als particulieren is het verzorgen van onder andere; aangifte vennootschapsbelasting, aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting, aangifte loonbelasting, aangifte schenkingsrecht en aangifte successierecht.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then