Over ons

Avazo; Administratie & Advies

Als ondernemer en als persoon heeft u graag grip op de zaak. U wilt weten wat er speelt en hoe u er financieel voorstaat. Avazo kan u hierin bijstaan. Zo verzorgt Avazo uw boekhouding, administratie en belastingzaken. Snel, duidelijk en zorgvuldig. Wij zorgen voor een waterdichte professionele administratie. Met een heldere blik, verstand van zaken en op een moderne manier. Vernieuwend en toch vertrouwt. Naast de administratie voor bedrijven, ZZP’ers en particulieren, geven wij ook advies. Persoonlijk en betrouwbaar. Met onze kennis en jarenlange ervaring bieden wij ondersteuning en advies op maat. Wij denken graag met u mee.

Iedere onderneming is anders. Iedere rechtsvorm heeft zijn eigen wet- en regelgeving. Wij geven advies op maat. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in om u van een correct, vakkundig en onafhankelijk advies te voorzien.

Wij zijn oprecht betrokken bij uw onderneming. Als uw sparringpartner en vertrouwenspersoon denken we met u mee en geven we concrete adviezen. Dat is financiële ondersteuning waar u echt wat aan heeft.

  • Verwerken financiële administratie
  • Samenstellen, bespreken jaarrekening
  • Financiële planning
  • Belasting en fiscaal advies
  • Advisering en begeleiding (startende ondernemers)
  • Belastingaangifte en fiscale aangifte
Avazo

Contrary to popular belief, Lorem simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature.

Contact gegevens

Osseweg 11
5384 NA, Heesch

Algemeen

KvK: 17154173
IBAN: NL46 KNAB 0255 2625 31