ZZP’ers en startende ZZP’ers

Bij ieder bedrijf, hoe klein ook, is een goede administratie essentieel. Niet alleen voor uw eigen overzicht in de financiële situatie van de onderneming, ook de wet en belastingen verplichten het om een goede administratie bij te houden. Maar als ondernemer heeft u vaak wel wat anders aan uw hoofd. Geen zorgen. Wij kunnen de volledige administratie uit handen nemen en bieden advies op maat. Bijvoorbeeld over eventuele uitbreiding van uw bedrijf.

Avazo richt zich vooral op kleine MKB-en en ZZP’ers. Bedrijven die gebaat zijn bij een professionele administratie maar niet groot genoeg zijn om daar personeel voor op de loonlijst te zetten. Wij hebben onze eigen oplossingen om online gegevens uit te wisselen. Snel, makkelijk en overzichtelijk. Duidelijke en snelle communicatie is essentieel. Goed bereikbaar zijn en snel antwoord kunnen geven op uw vragen als ondernemer zorgt ervoor dat u als ondernemer snel kunt schakelen en uw klanten snel te woord kunt staan.

U kunt met al uw vragen over het ondernemerschap bij ons terecht. Wij staan altijd klaar en nemen de tijd voor u. Een goede klik vinden we zeer belangrijk. Wij zijn nauwlettend betrokken bij uw onderneming. Zo kunnen we snel inspelen op vragen en nieuwe ontwikkelingen.

Enkele werkzaamheden waarin wij u kunnen bijstaan:

  • Verwerken financiële administratie
  • Samenstellen, bespreken jaarrekening
  • Financiële planning
  • Salarisadministratie
  • Belasting en fiscaal advies
  • Advisering en begeleiding (startende ondernemers)
  • Belastingaangifte en fiscale aangifte

Iedere onderneming is anders. Bent u starter of heeft u al langer een onderneming? Bent u ZZP’er of heeft u mensen in dienst. Advies op maat. Betrouwbaar en helder. Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in en vertalen dit naar concrete oplossingen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend het contactformulier invullen of bellen naar: +31 (0)6 - 11 381 213.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then