Salarisadministratie

Een goede salarisadministratie is essentieel voor een onderneming. Voor een onderneming kan dit een lastige en vooral tijdrovende bezigheid zijn. Tijd die u beter kunt besteden aan de bedrijfsvoering. Daarom kunt u de salarisadministratie misschien beter overlaten aan een specialist. Avazo heeft al geruime tijd ervaring met de salarisadministratie voor verschillende ondernemingen, zoals startende ondernemers, MKB en grote ondernemingen. Voor een onderneming is het essentieel dat de werknemers tevreden zijn. Een correcte en vlotte afhandeling van de salarisadministratie ligt hieraan ten grondslag. Daarnaast biedt Avazo de onderneming, groot of klein, ook nog branche specifieke oplossingen. Niet elk bedrijf en elke branche is het zelfde en de salarisadministratie dient hierop worden aangepast.

Met de salarisadministratie voor uw onderneming kunnen wij u ondersteunen in de volgende werkzaamheden:

  • Loonmutaties
  • Loonaangiften
  • Verstrekken van de loonstroken
  • Uitbetalen salarissen
  • Overzicht vaste kosten voor de onderneming


Avazo biedt u niet alleen ondersteuning in de uitvoerende taken met betrekking tot de salarisadministratie maar geeft ook nog advies. Wat in feite net zo belangrijk is. Zo heeft Avazo een brede kennis over de CAO’s en de wijzigingen in het arbeidsrecht. Wat het belangrijkste is; zo komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend het contactformulier invullen of bellen naar: +31 (0)6 - 11 381 213.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then