Financiele planning

Een goed doordachte financiële planning geeft antwoorden op persoonlijke vraagstukken. Samen met u kan er een financieel plan worden opgesteld. Samen kijken hoe bepaalde doelen bereikt kunnen worden. Met de analyse van uw huidige financiële situatie en de door u aangegeven doelstellingen kan er een financieel plan worden opgesteld. In dit plan komen concrete oplossingen te staan hoe u de gestelde doelstellingen zo snel mogelijk kunt realiseren. Zo krijgt u een helder beeld van uw huidige en toekomstige financiële situatie. Als er onverwachte zaken op uw pad komen wordt het financieel plan hierop aangepast. Avazo denkt dan met u mee. U staat er niet alleen voor.

Waarom het niet onverstandig is om een financieel plan op te stellen:

  • U wordt zelfstandig
  • U wilt (extra) pensioen opbouwen
  • U ontvangt een gouden handdruk
  • U gaat scheiden
  • U ontvangt een erfenis

Wij zijn gecertificeerd door de Federatie Financieel Planners (FFP). Dit keurmerk staat voor kwaliteit en deskundigheid op het gebied van financiële planning.

Wij stellen een rapport voor u samen op basis van uw persoonlijke vragen en wensenpakket. Duidelijke grafieken die duidelijk weergeven welke beslissingen welk effect hebben op uw financiële situatie. Voor nu en in de toekomst. Zo heeft u uitgebreid de tijd en mogelijkheid om in te grijpen, uw beleid aan te passen of te optimaliseren.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend het contactformulier invullen of bellen naar: +31 (0)6 - 11 381 213. 

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then