Bedrijven en startende ondernemers

Als ondernemer wilt u graag op de hoogte zijn van alles wat zich afspeelt binnen uw organisatie. Administratie speelt hierin een belangrijke rol. Een waterdichte, professionele administratie waar u op kunt vertrouwen. Duidelijk en betrouwbaar. Avazo verzorgt uw boekhouding, uw administratie en uw belastingzaken tot in de puntjes. Zo geeft Avazo niet alleen administratieve ondersteuning maar ook advies. Als ondernemer wilt u inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. U wilt graag een helder en duidelijk advies met betrekking tot de financiële zaken die nu meespelen binnen uw organisatie en welke stappen u moet zetten gericht op de toekomst.

Wij zijn oprecht betrokken bij uw onderneming. Als uw sparringpartner en vertrouwenspersoon denken we met u mee en geven we advies op maat. Dat is financiële ondersteuning waar u echt wat aan heeft.

Specialisaties Avazo voor bedrijven en startende ondernemers:
- Verwerken financiële administratie
- Samenstellen, bespreken jaarrekening
- Financiële planning
- Salarisadministratie
- Belasting en fiscaal advies
- Advisering en begeleiding (startende ondernemers)
- Belastingaangifte en fiscale aangifte

Iedere onderneming is anders. Bent u starter of heeft u al langere tijd een onderneming? Heeft u mensen in dienst? Heeft u een B.V., maatschap of een VOF? Wij geven advies op maat. Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in.

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend het contactformulier invullen of bellen

Avazo

Contrary to popular belief, Lorem simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature.

Contact gegevens

Osseweg 11
5384 NA, Heesch

Algemeen

KvK: 17154173
IBAN: NL46 KNAB 0255 2625 31